«Mis sa karjud seal raja ääres – tule sõida ise!»

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marika, Kalle ja Karel Tammjärv läinud suvel Seiklushundi seiklusorienteerumise Tartu etapi stardiks valmistumas. Pildilt puuduvad pere nooremad lapsed Kati ja Rasmus.
Marika, Kalle ja Karel Tammjärv läinud suvel Seiklushundi seiklusorienteerumise Tartu etapi stardiks valmistumas. Pildilt puuduvad pere nooremad lapsed Kati ja Rasmus. Foto: Erakogu

Täna avatakse Lõuna-Koreas Pyeongchangis 22. taliolümpiamängud. Kui avatseremoonia puhul võib ehk ka pisut pidutseda ja vabamalt võtta, siis juba üsna pea ootab sportlasi ees karm argipäev täis võitlusi iseenda ja vastastega. Pühapäeval asub oma kolmandatel olümpiamängudel starti Tartust pärit murdmaasuusataja Karel Tammjärv.

«Kolmandad olümpiamängud» kõlab päris aukartust äratavalt ning Eestis pole just eriti palju sportlasi, kes saavad niisuguse saavutusega hoobelda. Mai lõpus 29. sünnipäeva tähistav Tammjärv saab.

Noore mehe tausta arves­­tades polegi aga ehk see nii väga imekspandav. Liikumi­­sest ja tervislikest eluviisidest lugu­­pidavast perest pärit Tammjärv sai spordipisiku juba maast madalast ja nii on tema teekond tippsporti olnud mõnes mõttes asjade loogiline käik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles