Kanadas leiti arvatava sarimõrvari majapidamisest kuue inimese säilmed

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kandada politsei asitõendeid kohumas.
Kandada politsei asitõendeid kohumas. Foto: Chris Young/AP/Scanpix

Kanada politsei on leidnud kuue inimese säilmed arvatava sarimõrvariga seotud majapidamisest Torontos, ütles politsei neljapäeval.     

Haljastaja Bruce McArthur (66) peeti kinni jaanuaris kahe mõrva tõttu. Hiljem esitati talle süüdistus veel kolmes mõrvas, kui ühest Torontos asuva majapidamise pottidest leiti inimluid. McArthur kasutas majapidamist laopinnana.

"Saan nüüd kinnitada, et oleme viimase pooleteise nädalaga leidnud vähemalt kuue inimese säilmeid," lausus politseinik Hank Idsinga.

"Lisaks oleme tuvastanud mõned kehaosad, mis kuuluvad ühele ohvritest," kes on politseile teada, ütles ta. "Teiste säilmete isikutuvastus käib."

Idsinga ütles jaanuaris, et politsei otsib läbi rohkem kui 30 elamist, kus McArthur teadaolevalt haljastustöid tegi.

Ta tõi neljapäeval esile, et uurimist pidurdab külmunud pinnas, mis raskendab aedade üleskaevamist.

"Oleme tuvastanud mõned kohad, mille vastu tunneme huvi, ning oleme seal pinnast soojendanud üle nädala. Mulle on öeldud, et täielikult sulanud seal veel pole."

McArthurit hakati kahtlustama septembris seoses ühe ohvri, Andrew Kinsmani kadumaminemisega. Politsei ütles, et neljapäeval esimestena tuvastatud säilmed kuulusid Kinsmanile.

Lisaks uurivad ametnikud vähemalt 2010. aastast kaduma läinud inimeste tausta. Ametnikud palusid inimestel neid teavitada, kui McArthur tegi nende aias haljastustöid.     

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles