Vabatahtlikud jätkavad Munalaiu lähedal kadunuks jäänud mehe otsinguid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päev pärast merejääl juhtunud tragöödiat võbelesid Munalaiu sadamas mere ääres leinaküünlad ja kuuldus lähedaste hingekriipivaid nuukseid. Ümberkaudsetes külades valitses kurb vaikus.
Päev pärast merejääl juhtunud tragöödiat võbelesid Munalaiu sadamas mere ääres leinaküünlad ja kuuldus lähedaste hingekriipivaid nuukseid. Ümberkaudsetes külades valitses kurb vaikus. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Vabatahtlikud alustavad homme Pärnumaal Munalaiu lähistel kaubikuga läbi jää vajunud ja siiani kadunud neljanda ohvri otsinguid.

Homme, teisipäeval alustavad vabatahtlikud Munalaiu lähedal merre kadunuks jäänud mehe lähedaste palvel Munalaiu ja Manija saare vahelisel merel sonariotsinguid, seisab otsingugrupi OPEROG Facebooki lehel.

Gruppi otsitakse inimest, kes aitaks transportida sonari- ja tuukrivarustust ning pidada kaldal oleva staabi ja jääl olevate sonaritehnika meeste vahel transpordiühendust.

Vabatahtlikele pakutakse hernesuppi.
 

6. veebruari keskpäeval sõitis segastel asjaoludel Pärnu linna haldusterritooriumil Munalaiu sadamas merejääle kaubik Opel Vivaro, mis vajus läbi jää. Väikebussist pääsesid välja vaid kaks inimest. Veest toodi välja kolm surnukeha, neljas on senini leidmata. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles