Pildid ja video: Rio karnevali sambatantsija hoidis käega jalast kukkuvaid stringe kinni

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarine Lopes
Tarine Lopes Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Brasiilias Rio de Janeiros algas 9. veebruaril sambakarneval, mis tõi tänavatele seksikalt riietatud poolalasti sambatantsijad.

Tantsijate seas on ka Tarine Lopes, kes sattus keerulisse olukorda, kui ta stringide nöör järele andis ja stringid oleksid peaaegu jalast kukkunud, teatab Daily Mail.

Tarine Lopes
Tarine Lopes Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Lopes ei lasknud end sellest jäirida, vaid hoidis ühe käega stringe üleval, jäädes samas silma kaamerameestele, kes kiiresti kaamerad temale suunasid.

Tarine Lopes
Tarine Lopes Foto: Ekraanitõmmis Youtube'i videost

Tegemist ei olnud korralike stringidega, vaid laia paelaga, mis oli naisel keeratud nii, et see alakeha varjaks, ühe puusa pealt hoidis paela üleval peenike nöör, mis katki läks.

Tarine Lopes
Tarine Lopes Foto: Ekraanitõmmis Youtube'i videost

Lopes üritas olukorda alguses lahendada sellega, et keeras kaamerate poole selja ja tantsis nii edasi.  Kui ta oli alla langenud paela käe abil õigesse kohta tagasi pannud, keeras ta end jälle näoga kaamerate suunas.

Lopes on kohalik kuulsus, kes kuulub X-9 Paulista sambakooli.

Tarine Lopes
Tarine Lopes Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Kui paraad sai läbi, tormasid meedia esindajad naise juurde küsima, et mis ta stringidega juhtus.

«Ma ei tea, mis juhtus, stringid hakkasid ära kukkuma. Ma pidin edasi tantsima, et mitte teistele jalgu jääda. Mõtlesin, et mis küll saab, kui mu stringid täiesti jalast kukuvad, kuid õnneks nii ei juhtunud,» lausus brasiillanna.

Kohal olnud kiitsid naist, et ta lahendas olukorra kiiresti ja hästi ning ta keha strateegiline piirkond ei paljastunud täiesti.

Tarine Lopes
Tarine Lopes Foto: Kuvatõmmis/Youtube

«Plusspunkte saab ta eelkõige selle eest, et ta ei katkestanud, vaid jätkas. Paljud oleks sellises olukorras vist minema jooksnud ja hea meelega maa alla vajunud, sest kes tahaks olla avalikkuses palja alakehaga,» teatas üks sabakarnevali vaadanu sotsiaalmeedias.

Sambakarnevalil kehtib reegel, et vähem on rohkem. See käib tantsijate seljas olevate kostüümide kohta, mis ei kata kehast just palju.

Rio de Janeiro sambakarneval
Rio de Janeiro sambakarneval Foto: CARL DE SOUZA/AFP
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles