Nädalalõpul saab priilt tudengiteatrite etenduskunsti nautida

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullustel tudengite teatripäevadel astus teiste seas üles Tartu üliõpilasteater lavastusega «KH kood ehk Kaspar Hauseri juhtum».
Mullustel tudengite teatripäevadel astus teiste seas üles Tartu üliõpilasteater lavastusega «KH kood ehk Kaspar Hauseri juhtum». Foto: Carolina Tagobert

Tartu ülikooli Viljandi kultuuriakadeemia üliõpilased korraldavad reedest pühapäevani 16. korda tudengite teatripäevi. Etendusi esitatakse kultuuriakadeemia mustas saalis ja Lennukitehases. Üles astuvad viis harrastusteatritruppi Eestist ja kolm Soomest.

«Põhjanaabrid on tihti festivalil osalenud, aga tänavu on nad väljas koguni kolmes koosseisus,» ütles teatripäevade peakorraldaja, kultuuriakadeemia kultuurikorralduse eriala kolmanda kursuse tudeng Kadri Kabanen. «Sünergia, mis nende päevade jooksul on tekkinud, on põhjanaabreid ikka ja alati tagasi meelitanud.» Helsingist tulevad Ylioppilasteatteri, Kellariteatteri ja Ilves-Teatteri trupp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles