Mannima olümpiavõitja ja hõbemedalisti vahel startimisest: päris kõvad naised ikka!

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti murdmaasuusataja Tatjana Mannima teenis naiste 10 kilomeetri vabatehnika eraldistardiga sõidus 50. koha. «Enda kohta keskmine sõit,» ütles ta.

Mannima stardinumber oli täna 51. Temas 30 sekundit ees pool startis olümpiavõitja Ragnhild Haga, 30 sekundit taga pool hõbeda võitnud Charlotte Kalla. «Teadsin, et üks liider sõidab kohe minu taga. Proovisin natukene järel hoida, aga päris kõvad naised ikka!» ütles Mannima.

«Keskendusin ikkagi oma sõidule ega pannud tähele, mida Charlotte väga teeb. Minu kohta tegin keskmise sõidu. Esimene ring oli parem kui teine. Lõpus väsisin ära. Samas palju kergem oli kui esimesel distantsil. Suusad olid mul täna väga head,» jätkas Mannima.

Järgmise stardi teeb Mannima alles 25. veebruaril, kui on kavas 30 km ühisstardiga sõit klassikatehnikas. Just see distants ongi 38-aastase veterani põhieesmärk olümpial. «Võib-olla ongi hea, et pikk vahe on. Mul oli raske programm ja nüüd on aega taastuda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles