IRLi Ida-Viru piirkonna esimeheks valiti Tiit Salvan

Anna Ploompuu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Isamaa ja Res Publica Liit.
Isamaa ja Res Publica Liit. Foto: Internet

Isamaa ja Res Publica Liidu (IRLi) Ida-Viru piirkond valis järgmiseks kaheks aastaks uue juhatuse ning esindajad erakonna volikogusse.

IRLi Ida-Viru piirkonna juhatuse esimeheks valiti Tiit Salvan. Juhatuse liikmed on Ain Luuk, Aivar Helstein, Aivo Tamm, Andreas Rääsk, Artur Põld, Inno Naur, Janek Raik, Joel Guljavin, Kaja Kreisman, Risto Lindeberg.

IRLi Ida-Viru piirkonna esindajad erakonna volikogus on Kaja Kreisman, Joel Guljavin, Janek Raik ja Inno Naur. Piirkonna revisjonikomisjoni liikmeteks on Meelis Goldberg, Ilme Talistu ja Jüri Utt.

«Peale haldusreformi on omavalitsuste arv Ida-Virumaal oluliselt väiksem ning sellevõrra on omavalitsustes tegutsevatel IRLi liikmetel palju enam suutlikkust oma ideid ja tahet ellu viia: meie inimesed on koondunud ning tunda on värsket hingamist ja head teotahet. Usun, et suudame senisest paremini valijatele oma eesmärke selgitada ning tuua linnadesse-valdadesse rohkem isamaalist jõudu ja ellusuhtumist,» kommenteeris uus piirkonna juht Tiit Salvan.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles