Jalgpallur Wayne Rooney naine Coleen sünnitas neljanda poja

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wayne ja Coleen Rooney
Wayne ja Coleen Rooney Foto: Eamonn and James Clarke/Eamonn and James Clarke/EMPICS/ Entertainment/Scanpix

Inglise tuntud jalgpalluri Wayne Rooney naine Coleen Rooney sünnitas üleeile, 13. veebruaril nende neljanda poja, kes sai nimeks Cass Mac.

32-aastane Wayne Rooney ja 31-aastane Coleen Rooney on olnud koos üheksa aastat ning neil on varasemast kaheksa-aastane poeg Kai, neljane Klay ja kahene Kit, teatab Daily Mail.

Wayne ja Coleen Rooney
Wayne ja Coleen Rooney Foto: Adrian Dennis/AFP/Scanpix

Coleen Rooney teatas neljanda lapse sünnist eile, 14. veebruari hommikul Twitteris: «Oleme veel ühe poja vanemad. Cass Mac Rooney sünnikaal oli 3,9 kilogrammi, ta on terve ja ilus laps».

Rooneyde abielu oli vahepeal kriisis ja Briti kõmumeedia spekuleeris, et kas nad lähevad lahku. Möödunud aasta septembris tabas politsei Wayne Rooney joobnuna autoroolist, ta oli enne seda pidutsenud koos seltskonnakaunitari Laura Simpsoniga.

Rooneyle määrati karistuseks 100 tundi ühiskondlikult kasulikku tööd. Jalgpallur vabandas avalikult, et ta tegi joobnuna rooli taha istudes valesti.

Evertonis mängiva Wayne Rooney meeskonnakaaslased postitasid Twitterisse Rooneydele lapse sünni puhul õnnitlusi.

Wayne Rooney
Wayne Rooney Foto: Peter Powell/REUTERS/Scanpix

Coleen Rooney jagas enne 14. veebruari sõbrapäeva sotsiaalmeedias fotosid, millel on  ta abikaasa Wayne ja nende lapsed. Ta kirjutas:«Head sõbrapäeva kõigile minu poistele, olete vahvad».

Coleen Rooney
Coleen Rooney Foto: Jason Cairnduff/REUTERS/SCANPIX
Wayne Rooney koos oma kolme pojaga
Wayne Rooney koos oma kolme pojaga Foto: Twitter/Twitter/Scanpix

Wayne Mark Rooney (sündis 24. oktoobril 1985 Liverpooli äärelinnas Croxtethis) on Inglismaa jalgpallur, kelle klubikarjäär sai alguse 2002. aastal alguse Evertoni meeskonnas kus ta mängis 2004. aastani.

2004 – 2017 mängis ründajast Rooney Manchester Unitedis, alates 2017. aastast on ta tagasi Evertonis.

Wayne Rooney
Wayne Rooney Foto: EDDIE KEOGH/REUTERS/SCANPIX

2017. aasta augustis teatas Rooney oma koondisekarjääri lõpetamisest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles