Galerii: Jaapanis saab minna lennuki äriklassis virtuaalselt reisile

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reisiettevõte nimega First Airlines pakub reise Pariisi ja New Yorki ilma  lennukist lahkumata ning õhkugi tõusmata.

Tokyos asuv ettevõte kutsub sind lennuki pardale, palub sul kinnitada turvavöö ning valmistuda lennuks Pariisi – ilma tegelikult õhku tõusmata, vahendas The Guardian.

First Airlinesi selle nädalasest «reisist» võttis sel nädalal osa 12 reisijat, kes said nautida mugavat «lendu» äriklassis koos neljakäigulise õhtusöögi ning 360-kraadist virtuaalse reaalsuse tuuri New Yorgis.

Tõeline reis on kallis, aeganõudev ning selleks valmistumine on tüütu, sõnas üks esimestest «reisijatest» nimega Takashi Sakano. Tema sõnul on väga tore, et nüüd saab reisimist nautida ilma sekeldusteta.

Ligi 50 eurot maksev «reis» on loomulikult palju soodsam kui tõeliselt Tokyost Euroopasse või Ameerikasse lendamine, mis on ehk ka põhjuseks, miks kõik First Airlinesi kahetunnised «lennud» Pariisi, Rooma, Hawaiile ja New Yorki on hetkel täielikult välja müüdud.

«Meil on palju vanemaid kliente, kes tahavad reisida, kuid kes tervise pärast ei saa pikki reise ette võtta,» sõnas ettevõtte esindaja. Ta lisas, et peagi lisanduvad reiside hulka ka kohalikud Jaapani-sisesed sihtkohad, kus pakutakse piirkondlikku õhtusööki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles