Laskurid näitasid kindlat kätt

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naislaskuritest oli kõige edukam Valgamaa laskesportlane Aili Popp, kes saavutas kaks medalikohta.
Naislaskuritest oli kõige edukam Valgamaa laskesportlane Aili Popp, kes saavutas kaks medalikohta. Foto: Arhiiv/Valgamaalane

Laupäeval selgusid Tallinnas Männiku lasketiirus Eesti meistrid õhkrelvadest laskmises. Lõunaeestlased tõid koju kolm medalit.

Naislaskuritest oli kõige edukam Valgamaa laskesportlane Aili Popp, kes saavutas kaks medalikohta. Viie laskuri konkurentsis sai Popp teise koha jooksva sea harjutuses 20 + 20 lasku. Tegemist oli harjutusega, kus sihtmärk liikus vahelduva kiirusega ning laskja ise ka ei teadnud, kas tuleb kiire või aeglane jooks. Pronksmedal riputati Valgamaa laskurile kaela jooksva sea harjutuses 30 + 30 lasku.

Hõbedase medali võitles endale aga laskeharjutuses 60 lasku õhupüstolist välja veel ka Põlva laskesportlane Peeter Olesk. Samas harjutuses saavutas Valga laskesportlane Kirill Lepman kümnenda koha ning Põlva laskurklubi liikmed Argo Kurg 15. ja Erki Sillakivi 18. koha. Õhupüssi 60 lasuga harjutuses saavutas Andres Hunt Põlvast 14. koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles