Ühest Londoni klubist teise kolinud Prantsusmaa ründaja lõi debüütvärava

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olivier Giroud lõi Chelsea-karjääri esimese värava.
Olivier Giroud lõi Chelsea-karjääri esimese värava. Foto: EDDIE KEOGH/REUTERS

Londoni Chelsea jalgpallimeeskond alistas Inglismaa karikasarja kaheksandikfinaalis koduväljakul esiliigaklubi Hull City skooriga 4:0 ja pääses veerandfinaali.

Kõik väravad löödi avapoolajal. Skoori avas juba teisel minutil Willian, kes realiseeris Olivier Giroud’ söödu. 25 minutit hiljem suurendas Chelsea eduseisu kaheväravaliseks Pedro (res. sööt Cesc Fabregas) ning omakorda sellest tabamusest seitse minutit hiljem tegi taaskord skoori Willian (Giroud).

Talvises üleminekuaknas Londoni Arsenali punase särgi Chelsea sinise vastu vahetanud Prantsusmaa koondise ründaja Giroud lõi uue tööandja eest esimese värava, kui vormistas lõppskoori kolm minutit enne poolajavilet. Resultatiivse söödu sai kirja samuti jaanuaris klubiga liitunud äärekaitsja Emerson.

Teisel poolajal ei suutnud 11 meetri karistuslööki väravaks realiseerid Hull City mängija David Meyler.

Kaheksa parema hulka jõudis ka Leicester City, kes sai koduväljakul skooriga 1:0 jagu esiliigaklubist Sheffield United. Väljakuperemeeste ainsa värava eest hoolitses 66. minutil Jamie Vardy (Riyad Mahrez).

Täna on kavas neli kaheksandikfinaali. Tippklubidest astub võistlustulle Manchester United, kes läheb võõral väljakul vastamisi kõrgliigaklubi Hudersfield Towniga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles