Prügiauto konteinerisse sattunud mees pääses kergemate vigastustega

Anna Ploompuu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prügikasti tühjendamine. Pilt on illustratiivne.
Prügikasti tühjendamine. Pilt on illustratiivne. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Reede varahommikul tõid päästjad Tallinna südalinnas prügiauto konteinerist välja 32-aastase mehe, kes oli sündmuste käigus saanud kergemaid vigastusi. 

Reede varahommikul kella 6.45 ajal said politseinikud, päästjad ning kiirabi väljakutse Tallinna südalinnas Narva maantee alguses asuva hoone juurde, kus prügihaldusfirma töötajad olid prügikaste tühjendades ühel hetkel kuulnud prügikonteinerist kostuvat inimese häält.

Prügihaldusfirma töötajad peatasid koheselt oma tegevuse ning teatasid juhtunust häirekeskusesse. Seni teadmata põhjustel Tallinna südalinnas suurde prügikasti sattunud mees valati koos prügikasti sisuga omakorda prügiauto konteinerisse. 

Kohapeale saabunud päästjad tõid prügiauto konteinerist välja 32-aastase mehe, kelle juurest leiti Soome pass. Mees oli teadvusel, kuid saanud konteineris olles kergemaid vigastusi. Seejärel anti mees üle meedikutele, kes viisid ta haiglasse.

Mees lubati peatselt haiglast koju. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles