Marienthali keskus Kristiines saab uue omaniku

Adele Johanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marienthali keskus
Marienthali keskus Foto: Erakogu

Kinnine kinnisvarafond EfTEN Kinnisvarafond II AS ostab Marienthali keskuse Kristiine linnaosas Tallinnas kinnisvarainvesteeringutega tegelevalt ettevõttelt AS Gildhall.

Tehingu järgselt kasvab EfTEN Kinnisvarafond II AS’i varade maht 250 miljoni euroni.

Tegemist on EfTEN Kinnisvarafond II AS’i fondijuhi Viljar Arakase sõnul fondi kuuenda investeeringuga.

«Marienthali keskus on tallinlastele hästi tuttav, hoone on väga hästi ehitatud ja hoitud. Büroo osakaalu suurendamine oli meie teise fondi strateegiline kaalutlus ning oleme leidnud sobiva hoone,» lisas Arakas.  

«On hea meel, et Marienthali võtavad üle suurepärase renomeega professionaalid nagu EfTEN. Oleme veendunud, et üürnikud ja aktsionärid saavad olema teenindatud sama produktiivselt, kui viimase 10 aasta vältel,»  sõnas Gildhall AS’i tegevjuht Jaan Kelder. 

Kinnistul on kokku 580 parkimiskohta ja 13 426 ruutmeetrit üüritavat pinda, millel tegutseb 26 pikaajalist üürnikku, nende hulgas ka ankurüürnikud Coca-Cola, Fujitsu ja Selver. Hoone on ehitatud 2008. aastal.

Tehingu hind ei kuulu osapoolte kokkuleppel avaldamisele. Tehing viiakse lõpule 2018. aasta teises kvartalis pärast Eesti Konkurentsiametilt loa saamist.  

Müüjat nõustas Catella Corporate Finance ja advokaadibüroo COBALT. Ostjat nõustas advokaadibüroo FORT ja Projector OÜ.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles