Aasta ajakirjaniku nominentide seas on Postimehe ajakirjanik Tiina Kaukvere

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiina Kaukvere
Tiina Kaukvere Foto: Liis Treimann

Eesti Ajalehtede Liidu (EALL) žürii valis teisipäeval aasta ajakirjaniku nominentideks Tiina Kaukvere Postimehest, Madis Jürgeni Eesti Ekspressist ning Ester Vaitmaa Delfi ja Eesti Päevalehe ühendtoimetusest.

Nominendid valiti ajakirjanduspreemiate teiste kategooriate nominentide seast. «Aasta ajakirjanik 2017» auhind antakse ajakirjanikule tema viimase aasta väljapaistva töö eest. Preemia suurus on 5000 eurot, millele lisandub hinnaline meene.

Aasta ajakirjanik 2017 avalikustatakse 2. märtsil Tallinnas Õpetajate Majas toimuval pressipeol.

Žürii esimees oli EALLi tegevjuht Mart Raudsaar. Žüriisse kuulusid Äripäeva peatoimetaja asetäitja Aivar Hundimägi, Eesti Päevalehe ja Delfi peatoimetaja Urmo Soonvald. Postimehe peatoimetaja Lauri Hussar, Õhtulehe peatoimetaja Martin Šmutov, Pärnu Postimehe peatoimetaja Merili Nikkolo, Maalehe peatoimetaja Andres Eilart, Meie Maa peatoimetaja Veiko Visnapuu, Vooremaa peatoimetaja Tiit Lääne ja meediaekspert Tiit Hennoste.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles