Müncheni Bayerni mängija ja peatreener ühest suust: Besiktase punane kaart aitas meid

Hindrek Pärg
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Lewandowski lõi kaks väravat
Robert Lewandowski lõi kaks väravat Foto: Jan Huebner/imago/Jan Huebner

Müncheni Bayern alistas Meistrite liiga kaheksandikfinaali avakohtumises koduväljakul ülikindlalt Istanbuli Besiktase 5:0 ning sisuliselt kindlustas edasipääsu kaheksa parema hulka. 

Bayerni peatreener Jupp Heynckes ja kaks väravat löönud Thomas Müller kostsid kui ühest suust, et Besiktase 16. minutil saadud punane kaart aitas neil kohtumist võitu. 

«See aitas tohutult, isegi kui me ei osanud esimesel poolajal sellest eriti kasu lõigata,» sõnas Müller, kes lõi avapoolaja ainsa värava 43. minutil. «Me polnud nii agressiivsed. Edaspidi peame Meistrite liigas mängima niimoodi nagu teisel poolajal - olema julged ja koguaeg ründama.» 

«Meistrite liigas on igal meeskonnal raske kümnekesi mängida,» sõnas Heynckes. «Siiani usun, et Besiktas on väga hea meeskond. Mul on hea meel, et nii kindlalt nii hea tiimi vastu võitsime. Korduskohtumiseks valmistume suurest edust hoolimata tavapäraselt. Sellessarjas ei tohi riske võtta. 

Minu meelest nägime kahte erinevat poolaega. Esimesel poolajal puudus meil tempo, ei suutnud normaalselt sööta, mis omakorda lasi vastastel rohkem rünnata. Avapoolaja lõpuminutite värav andis meile aga suurepärase psühholoogilise edu ja olime viimasel 45. minutil hoopis teine Bayern,» rääkis juhendaja. 

Besiktase peatreener Senol Günesi sõnul ei väärinud nad nii suurt kaotust. «Pärast punast kaarti kaotasime mängu üle täieliku kontrolli. Üritasime vastu võidelda, aga Bayern tundis pärast esimest tabamust väga mugavalt. Nad on suurepärane meeskond, kes mängis terve kohtumise, skoorist hoolimata, väga tõsiselt. 

Nad olid meist täna paremad. Oleks tahtnud paremini mängida ja isegi võita, aga pärast punast kaarti muutus see liiga raskeks. Üritasime teisel poolajal vahe võimalikult väiksena hoida, aga ei suutnud seda teha.» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles