Ilmataat sunnib jalgpallureid hooaja algust edasi lükkama

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Talijalgpall.
Talijalgpall. Foto: Andrew Milligan/PA Wire/PA Images/Scanpix

Kõik eelolevaks nädalavahetuseks planeeritud jalgpalli Eesti meistriliiga, Esiliiga ja Esiliiga B mängud lükati ilmaennustust arvestades edasi, teatab Eesti Jalgpalli Liit.

Edasi lükati 24. veebruariks kavandatud Esiliiga mängud Tallinna Levadia U21 - Rakvere Tarvas, Nõmme Kalju U21 - Tallinna Flora U21 ja Tartu Santos - Tartu Welco ning Esiliiga B kohtumised Kohtla-Järve Järve - Paide Linnameeskond U21, Vändra Vaprus - Tallinna  Legion ja Pärnu Jalgpalliklubi - Tartu Tammeka U21.

Uue toimumisaja saavad ka 25. veebruariks planeeritud meistriliiga mängud Narva Trans - Pärnu Vaprus ja Nõmme Kalju - Kuressaare, Esiliiga kohtumised Maardu Linnameeskond - Elva ja Tallinna Kalev U21 - Keila JK ning Esiliiga B mäng Tallinna Flora U19 - Nõmme United.

Mängude uued toimumisajad teatatakse esimesel võimalusel.

Külm sundis nihutama ka reedel peetavat superkarikafinaali, kus kohtuvad Flora ja Levadia. See mäng peetakse küll jätkuvalt reedel kell 19.30, kuid Lilleküla jalgpallihallis, mitte selle kõrval asuval kunstmuruväljakul. Mängu näitab otsepildis Postimees.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles