Halvimal juhul peab Elron õnnetuse tõttu ostma uued vagunid (21)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rongi tõstmine Kulnas
Rongi tõstmine Kulnas Foto: Sander Ilvest

Keila lähedal Kulna ülesõidul toimunud raudteeõnnetuse varaline kahju on selgitamisel, kuid halvemal juhul peab Elron ostma uued vagunid, mida tuleks oodata umbes kaks aastat.

«Põhiküsimus on selles, kas vagunite kered on sirged. Me väga loodame, et nad on sirged. Vastasel juhul tuleb nad välja vahetada, et ehitada uued vagunid,» vahendab ERRi uudisteportaal Elroni juhi Olle Tischleri  «Aktuaalsele kaamerale» öeldut.

«Ei tahaks praegu spekuleerida, aga kui me peame uue vaguni tellima või kaks vagunit, siis me räägime võib-olla kahest aastast,» lisas ta.

Rongiliikluse taastumisel Keila ja Riisipere vahel ükski rongireis Elroni kaubamärki kandva riigifirma Eesti Liinirongid teatel teenindamata ei jää, küll võivad aga rongid olla edaspidi tipptunnil ülerahvastatud, sest senimaani  kokkuhaagitud rongid lahutatakse, teatas Elron kolmapäeval.

Kommentaarid (21)
Copy
Tagasi üles