Erametsakeskus kolib töökohad Tallinnast Raplasse

Sten Torpan
, Toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erametsakeskus

Erametsakeskuse Tallinnas asuv kontor suletakse 23. veebruaril ja sihtasutuse 25 kontoritöökohta kolitakse Raplasse. Erametsakeskuse kolimine on osa riigi kavast avaliku sektori töökohtade Tallinnast väljaviimiseks.

Kolimise eesmärgiks on regionaalsete erisuste vähendamine pealinna ja maakonnakeskuste vahel ning riigipalgaliste konkurentsivõimelise töötasuga töökohtade kättesaadavuse parandamine väljaspool pealinna.

Raplas aadressil Tallinna maantee 22 asuvas kontoris alustatakse tööd 5. märtsist. Lisaks aadressile muutuvad kolimisega mitmed Erametsakeskuse töötajate telefoninumbrid, õiged kontaktid on olemas erametsaportaalis aadressil www.eramets.ee/kontakt.

Koos Erametsakeskusega avavad Raplas oma esinduse ka kaks kohalikku metsaühistut – Vardi Erametsaselts ja Kohila Metsaselts. Nii tekib Raplasse piirkondlik erametsaomanike teeninduspunkt, kuhu kõik metsaomanikud oma metsaküsimustega oodatud on.

  • Natura hüvitise taotlusvooru ajal 4.-23. aprillil avab Erametsakeskus Tallinnas Mustamäe teel ajutise teeninduspunkti, kus abistatakse metsaomanikke elektroonilise taotluse esitamisel.
  • Alates 2018. aastast saab looduskaitseliste piirangute tõttu saamata jääva tulu eest makstavat Natura hüvitist küsida vaid elektroonilisel teel, taotluse esitamiseks on vaja toimivat ID-kaarti koos paroolidega või mobiil-ID-d. Hüvitise taotlemisel saab abi ka kohalikest metsaühistutest, kelle kontaktid leiab erametsaportaalist www.eramets.ee.

Erametsakeskus on riigi sihtasutus, mille ülesanneteks on metsandustoetuste vahendamine ja erametsanduse arendamine. Alates 2000. aastast on läbi Erametsakeskuse Eesti erametsade kasvatamisse ning metsaomanike ühistegevuse arendamisse investeeritud üle 80 miljoni euro.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles