Pärast lahkuminekut metsas elanud Ashton Kutcheril tekkisid hallutsinatsioonid

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ashton Kutcher
Ashton Kutcher Foto: CAP/KFS/Image supplied by Capital Pictures/Scanpix

Hollywoodi staar Ashton Kutcher esines sel nädalal Dax Shepardi Armchair Expert podcastis, kus ta rääkis, kuidas ta lahkuminekust üle sai.

Kutcher ja ta  nüüdseks eksnaine Demi Moore abiellusid 2005, kuid läksid lahku kuus aastat hiljem, 2011. aastal ning lahutus jõustus 2013, teatab People.

Demi Moore ja Ashton Kutcher
Demi Moore ja Ashton Kutcher Foto: Raoul Gatchalian/Starstock/Photoshot/Scanpix

Kutcher sõnas nüüdses intervjuus, et ta läks 2011. aastal pärast Demi Moore’ist lahkuminekut metsa elama, et elu järele üle mõelda ja uusi sihte seada.

Ashton Kutcher
Ashton Kutcher Foto: SHADES / MEGA/SHADES / MEGA/Scanpix

Kutcher asus elama Montana osariigis asuvasse mäestikumetsa. Ta elas seal nädala, kaasas oli tal veekeedunõu, vesi, teepakid ja päevik, kuhu ta tegi ülestähendusi.

Kutcher sõnas Shepardile, et ta paastus teega, puhatades oma vaimu ja keha ning kirjutas päevikusse oma tundeid ja mõtteid abielust ja lahkuminekust. 

«Loobusin arvutist, mobiiltelefonist ja teistest elumugavustest. Olin seal üksinda koos oma  mõtete, päeviku, pastaka, vee ja teega,» lausus staar.

Kutcheri teatel keskendus ta paastumisele, puhastas oma mõtteid ja mediteeris, kuid ta tekkisid nälgimisest ja kangest teest hallutsinatsioonid.

«Juba teisel päeval tekkisid mul hallutsinatsioonid, need olid huvitavad. Tegin hingamisharjutusi ja qigonqi, mis neid võimendasid. Kuulasin oma keha ja tegin just seda, mida keha teatud hetkel vajas,» lisas Kutcher.

Vanadest suhte- ja mõttemustritest vabanemiseks pani ta päevikusse kirja, mida üks või teine suhe tema jaoks tähendas ja mis selles valesti läks.

Lisaks kirjutas ta oma endistele elukaaslastele kirjad, milles selgitas oma nägemust, miks nende suhe purunes. Ta pani need Los Angelesse tagasi saabudes posti.

Kutcher ei paljastanud, kuidas kirja saanud naised reageerisid, kuid ta rõhutas, et nende kirjade abil lõpetas ta enda jaoks varasemad suhted lõplikult.

«Metsas mediteerimine ja mõtete ülestähendamine oli nagu psühhoteraapiaseanss, kuid ma ei vajanud selleks kõrvalist abi, vaid tegin enda heaolu taastamiseks kõik ise ja see oli suurepärane kogemus,» lausus näitleja.

Ashton Kutcher
Ashton Kutcher Foto: Amy Sussman/AP/Scanpix

Kutcheri sõnul kaotas ta koos lahutusega kodu ja elas mõnda aega sõprade juures. Pärast mäestikus mediteerimist reisis ta Euroopas ringi, kus kohtus paljude huvitavate ja külalislahkete inimestega.

«Jõudsin sihtkohta keskööl, Airbnb majutuskohta kell kaks öösel. Sinna oli mulle jäetud klaasitäis veini ja õhtusöök, olin üllatunud, et minu kui võõra eest nii hästi hoolitseti, kuid seda oligi mul siis vaja,» meenutas näitleja.

Kutcheri sõnul liigutas see teda ja aitas taastada ta usku inimeste headusse.

Ashton Kutcher
Ashton Kutcher Foto: Nicholas Hunt/AFP/Scanpix

Praegu on 40-aastane Ashton Kutcher on alates 2015. aastast abielus 34-aastase ukrainlannast näitlejanna Mila Kunisega. Neil on kolmeaastane tütar Wyatt ja üheaastane poeg Dimitri.

Ashton Kutcher ja Mila Kunis koos oma lastega
Ashton Kutcher ja Mila Kunis koos oma lastega Foto: MEGA/MEGA/Scanpix
Ashton Kutcher ja Mila Kunis
Ashton Kutcher ja Mila Kunis Foto: imageSPACE/Christopher Victorio/imageSPACE/Scanpix
Ashton Kutcher ja Mila Kunis
Ashton Kutcher ja Mila Kunis Foto: David J. Phillip/AP/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles