Mida armastab süüa Meghan Markle?

Hanna Kangro
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Sellest, mida kuulsad ja ilusad söövad räägitakse palju. Mida aga sööb prints Harry tulevane abikaasa?

Kuigi paljud inimesed joovad hommikul just kohvi, siis Meghan eelistab hoopis rohelist mahla ja kombuchat, kirjutab The List. Ta leiab, et kofeiin ei ole kehale hea ning see ei anna talle piisavalt positiivset energiat. Oma rohelise mahla või smuuti sisse paneb Meghan sidrunit, spinatit, õuna ja ingverit ning leiab, et see on palju parem energiapomm kui näiteks espresso.

Peale selle armastab Meghan praegu moes olevaid trenditoite nagu kanepi- ja tšiiaseemned. Ta väldib töödeldud toite ning gluteeni ja suhkrut. Vahel aga lubab ta endale ka natuke patustada ning sööb Kanadas tuntud kiirtoitu nimega poutine ehk friikartulid, mis on kaetud juustu ja kastmega.

Meghan ütleb, et vaatamata oma kiirele elustiilile leiab ta ka aega, et kokata. Tal on isegi ka oma kokkamise nipid. Näiteks enne steigi serveerimist pigistab ta lihale peale natuke sidrunimahla. Pastakastet teeb ta nii, et keedab suvikõrvitsat viis tundi, et see muutuks kreemjaks ja maitsvaks massiks. Vahepalaks võtab Meghan kas juurviljakrõpse või hummust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles