Galerii ja video. Vabariigi aastapäeva vastuvõtt möödus suurejooneliselt

Martti Reinet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna korraldasid Viljandimaa omavalitsuste liidu esimees Alar Karu ja Kaitseliidu Sakala maleva pealik Andrus Tiitus Viljandis Sakala keskuses vabariigi aastapäeva puhul vastuvõtu, kus anti kätte Viljandimaa kõrgeim tunnusmärk.

Viljandi maakonna kõrgeima autasu, Viljandimaa Vapimärgi, sai see aasta praeguna Põhja-Sakala valla Kõo ja Võhma piirkonna juht Tarmo Riisk, kes kõneles tunnustust vastu võttes, et tahab tänada kõiki neid, kes 25. aasta jooksul on tema kõrval seda teed aidanud käia. "Tahan oma vallavalitsuse töökat kollektiivi tänada, sest ega neil ei olnud esialgu lihtne minu veidrustega harjuda. Aga nad on kogu selle aja minu kõrval olnud ja me oleme rahvast saanud teenida väga suures üksmeeles," lausus ta. "Vanaduspõlves on, mida mäletada, olgu see kasvõi ühine lõunasöök Rootsi kuninga perega."

Viljandi vallavanem Alar Karu kutsus üles mõtlema kaasa, kas Rail Baltic, mis lõikab kui noaga eestimaa pooleks üle vaiksete soode põlismetsade ja põllumaade, on meie rahvaotsus? Või kas Tartu tselluloositehas, mis vajaks iga päev meeletu koguse meie metsa ning puhast vett, on Eesti inimeste ja keskkonna heaolu arvestav samm? "Iga töötatud tund ja iga hoolitsetud laps on meie kingitus vabariigile," täheldas Karu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles