Manchester United sai Londoni Chelsea üle haruldase võidu

Hindrek Pärg
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täna said rõõmustada Manchester Unitedi mängijad.
Täna said rõõmustada Manchester Unitedi mängijad. Foto: Martin Rickett/PA Wire/PA Images

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas pidasid haarava lahingu Manchester United ja Chelsea, kust võitjatena väljusid Punased Kuradid.

Ülimalt põnevaks kujunenud matši avavärav sündis 32. minutil, kui nädala keskel Meistrite liigas suurepärase esituse teinud Willian viis Chelsea suurepärasest kontrarünnakust juhtima. Külaliste eduseis kaua ei püsinud, sest 39. minutil Romero Lukaku viigistas. 

Matši otsustavat tabamust pidi ootama 75. minutini, kui Chelsea kaitsjate prohmaka tulemusel jäi Jesse Lingard karistusalas täiesti vabaks ning suunas tsenderdusega tulnud palli kindlalt väravavõrku. 

ManU võit Chelsea üle oli mõnevõrra haruldane - viimasest 15 omavahelisest kohtumisest on Punased Kuradid võitnud vaid kaks. 

United tõusis võiduga tagasi Premier League'i teisele kohale, mille loovutas ajutiselt Liverpoolile. Manchesteri võistkonnal on 28 kohtumisest koos 59 punkti, Ragnar Klavani koduklubil kaks vähem. Chelsea langes kaotuse ja Tottenhami 1:0 võiduga Crystal Palace'i üle viiendaks 53 silmaga. Liider Manchester City'l on pidanud ühe kohtumise vähem ning neil on koos 72 punkti. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles