EV100 Trepimaratonil teletornis osaleb 100 jooksjat

Hanna Kangro
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna teletorn
Tallinna teletorn Foto: Laura Oks / Postimees / Scanpix
Teletorni trepimaraton toimub sel kolmapäeval, 28. veebruaril pühendusega vabariigi väärikale juubelile, et kinkida Eestile üheskoos tervemad ja tublimad kodanikud. Teletorni trepimaratoni korraldatakse kolmandat aastat ja sellest võtab tänavu osa sada jooksjat.   
 
Iga osaleja peab tõusma 170 meetri kõrgusele mööda teletorni treppe kolm või viis korda. Võistlustulemuse saab siiski kirja ka ühe läbimisega, kuid see tagab koha tabeli tagumises osas. Nagu päris maratoniski, on ka treppidel joostes tähtis tempo valik, et lõpuni vastu pidada. 
 
MTÜ Eesti trepi- ja tõusujooksud juhataja Rauno Tiits: «Soovime kinkida Eestile tugevama ja tervema ühiskonna, propageerides tervisesporti ja liikumist. Füüsiline aktiivsus aitab säilitada hea tervise ning hea tervisega inimesed kipuvad olema ka õnnelikumad. Tahame näidata, et laiskus ja lodevus on seljatatav. Igaüks saab hakkama!» 
 
Kõiki osalejaid tunnustatakse erakordse pingutuse eest värvilise EV100 eridisainiga meenemedaliga. Teletorn kingib võitjatele aastapiletid ja perepääsmed. 
Trepimaratoni toetavad Tupla, Myfitness, A.Le Coq ja ajakiri Jooksja. 
Start antakse vahemikus 18.30–19.00.
 
Teletorni juhataja Jüri Kriisemanni sõnul ei lõpe EV100 Trepimaratoniga tavapärane tegevus teletorni treppidel. Jätkuvad trepitreeningud, mis on ettevalmistuseks traditsioonilisele trepijooksule ja tervisepäevale 1. aprillil. See on WFGT sarjas rahvusvaheline sündmus ja seotud teletorni taasavamisega. 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles