Tallinna Kaubamaja plaanib pea kogu kasumi maksta dividendideks

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Osturalli Tallinna Kaubamajas
Osturalli Tallinna Kaubamajas Foto: Mihkel Maripuu

Tallinna Kaubamaja Grupp AS kutsub kokku aktsionäride korralise üldkoosoleku 22. märtsil; juhatuse ettepanek on maksta tänavu dividendideks 28,1 miljonit eurot. Ettevõtte mullune puhaskasum oli 29,8 miljonit eurot.

Juhatuse poolt esitatud ettepaneku kohaselt makstaks aktsionäridele dividendideks 28,1 miljonit eurot ehk 0,69 eurot aktsia kohta, teatas Tallinna Kaubamaja börsile.

Aktsionäride, kellel on õigus saada dividendi, nimekiri fikseeritakse 9. aprillil Nasdaq CSD Eesti arveldussüsteemi tööpäeva lõpu seisuga. Dividend makstakse aktsionäridele 10. aprillil ülekandega aktsionäri pangaarvele. 

Koos dividendiväljamakse otsusega on päevakorras ka grupi eelmise majandusaasta aruande kinnitamine. Eelmisel aastal suurenes kontserni puhaskasum 16 protsenti 29,8 miljoni euroni ning käive 8,8 protsenti 651,3 miljoni euroni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles