Fotod: abikaasa tapnud mees andis end politseile ise üles (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu maakohtus peetakse kohut 29-aastase Egert Dulinetsi üle, kes möödunud aasta septembris tappis oma 42-aastase abikaasa.

Egert oli oma naisega abielus aastast 2012. Prokuratuuri sõnul lõi Egert nelja lapse ema noaga vähemalt 29 korral ülakeha piirkonda. Naine suri saadud vigastustesse kohapeal ehk nende ühises kodus Saarde vallas.

Umbes viis päeva pärast võigast veretööd andis mees ennast ise politseile üles, ta tunnistas oma süüd ka kohtus. Naise surnukeha leiti abikaasade ühisest voodist.

Mehele pannakse süüks veel teistki vägivaldset tegu, mis leidis väidetavalt aset möödunud aasta mais. Egertile on esitatud süüdistus vägistamiskatses alaealise vastu.

Karistusseadustik ütleb, et vägistamine on inimese tahte vastaselt temaga suguühtesse astumine või muu sugulise iseloomuga tegu, kasutades vägivalda või kannatanu seisundit.

Lääne ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja sõnul on tegu muu sugulise iseloomuga teo katsega. Selles Egert ennast süüdi ei tunnistanud.

Dulinets on saanud 2015. aastal kriminaalkorras karistada lähisuhtevägivalla eest, kui ta lõi naisele rusikaga näkku ja purustas tema ninaluu.

Süüdimõistmisel ootab Egert Dulinetsi ees 6–15 aasta pikkune vangistus.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles