Hädamaandumise tõttu Helsingisse lennanud eestlane: meeleolu on hea, kõik võtavad asja huumoriga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nordica.
Nordica. Foto: JAANUS LENSMENT/PM/SCANPIX BALTICS

Täna õhtul Vilniusest Tallinna saabuma pidanud lend suunati Tallinna lennujaamas juhtunud hädamaandumise tõttu hoopis Helsingisse. Viimastel andmetel õnnestus reisijatel Helsingis Tallinnasse suunduvale laevale pääseda.

Parasjagu Helsingi lennujaamas viibiv Erki Aamer ütles kella 18.50 paiku Postimehele, et ta on koos teiste reisijatega Nordica lennukis istunud ja oodanud juba tund ja viisteist minutit.

«Üks võimalik lahendus on lennata Tartusse ja sealt bussiga Tallinna, kuid meie soovime, et saaks laeva peale. Meile aga öeldakse, et laeva peale ei saa, sest pole ühtegi bussi ega inimest, kes vastu tuleks ja meid lennukist terminali viiks,» kirjeldas Aamer olukorda.

Aamer lisas, et Vilniusest Tallinna suunduma pidanud Nordica lend jäi täna Venemaal kehtinud õhuruumi piirangute tõttu juba Vilniusesse hiljaks. 

«Aga meeleolu on siin ülev. Kõik võtavad asja eestlasliku huumoriga,» iseloomustas Aamer lennukis valitsenud õhkkonda.

Viimastel andmetel õnnestus reisijatel Helsingis siiski Tallinnasse sõitvale laevale pääseda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles