Tähelepanu, tulevased pruudid: asjad, mida oma pruutneitsidelt mitte küsida

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Lee Avison/PantherMedia / Lee Avison

Pulmade korraldamisel on pruutneitsid suureks abiks nii kleiti valides kui peol toosti öeldes. Kuid mitte kõike ei ole sobilik enda pruutneitsidelt paluda.

Ära palu neil suhelda su perega

Kui sul pole sõbranna-suhet oma mehe õe või kauge tädiga, ära lase pruutneitsil enda eest suhtlustööd ära teha. See on sinu pere ja perega suhtlemine võiks siiski olla igaühe enda rida. Ära paiguta kedagi teist teie suhete keskele.

Ära palu neil teha suuri otsuseid

Söögid, kleit, peokoht. Suured pulmadega seotud otsused on sinu ja sinu kaasa otsus. Muidugi võid küsida teiste arvamust, kuid otsus langeta ise. See on sinu suursündmus ja ilmselt soovid jääda piltidele sinule meeldivas kleidis ning nautida sulle meeldivat toitu.

Ära palu neil vastu tahtmist kõnet pidada

On inimesi, kes tunnevad end esinedes kui kala vees, ja on neid, kelle vererõhk sellest mõttest lakke hüppab. Sa ju tahad, et ka su pruutneitsid naudiks sinu tähtsat päeva. Kui keegi neist peab terve päeva muretsema kõne pärast, jääb talle sellest halb mälestus.

Ära palu, et nad 24/7 su kõnedele vastaks

Nad on su pruutneitsid, mitte hädaabitelefon.Ära kohtle neid kui palgatud abilisi. Ilmselt on ka neil oma argipäevas kohustusi. Nad on sinuga, et sind toetada, mitte käske täita.

Allikas: HuffingtonPost

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles