Taxify: tõusevad nii tellimuste arv kui autojuhtide sissetulekud (1)

Aivar Pau
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taxify logo autol.
Taxify logo autol. Foto: INTS KALNINS/REUTERS

Sõiduvahendusettevõtte Taxify teatel kasvasid veebruaris aasta varasemaga võrreldes korralikult nii tellimuste arv kui sõiduteenust pakkuvate autojuhtide sissetulek.

«Möödunud nädalate jooksul on tellimuste arv järjest uusi rekordeid püstitanud. Ilm mõjutab nõudlust alati, sel korral on aga erinevate asjaolude koosmõjul Taxify’d kasutanud rohkem reisijaid kui kunagi varem - tellimuste arv on 40 protsenti suurem kui möödunud aasta veebruaris,» ütles Taxify Eesti tegevjuht Hanno Liiva.

Liiva sõnul on ka tellimuste arv tunnis kasvanud aastaga 62 protsenti.

Mis puutub aga seda, kui suured on olnud juhtidele tehtud väljamaksed aastases võrdluses, Taxify seda konkurentsiolukorrale viidates esialgu öelda ei tahtnud, kuid teatas hiljem, et ka see näitaja on aastaga 15 protsenti kasvanud. 

«2017. aasta veebruari ja 2018. aasta veebruari kassasid ei saa võrrelda, kuna Taxify süsteemides on palju muutunud. Oleme neid aina edasi arendanud - näiteks on kategooriate valik automaatne ja uus on ka meie hinnastamise süsteem,» teatas Taxify esialgu vastuseks Postimehe küsimusele.

Hiljem teatas ettevõte siiski, et täiskohaga sõitvate juhtide nädalakassad on aastaga tõusnud 15 protsenti.

Taxify andis teada ka seda, et ühel juhul 20st pole klientidel õnnestunud viimasel ajal autot endale sõiduks saada.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles