Neli võimalust, kuidas aru saada, et oled leidnud õige partneri

Hanna Kangro
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Suhte alguskuudel on igati normaalne tunda kerget kõhklust ja kahtlust. Siin on mõned nipid, mis aitavad selgusele jõuda, kas oled leidnud endale hingesugulase või mitte.

  1. Ta on tähelepanelik. Väikestel romantilistel žestidel on suhtes väga oluline roll, kirjutab Time. Näiteks, kui tunned ennast halvasti ja su partner teeb sulle süüa ja hoolitseb sinu eest, näitab see suuremat tähelepanelikkust kui näiteks sulle lihtsalt kingituse ostmine.
  2. Ta on kiindunud. Kas selleks on kallistamine, suudlemine või niisama sinu lähedal olemine – füüsiline lähedus näitab, et teie vahel on tõeline side.
  3. Tal on hea konfliktide lahendamise oskus. See, kuidas sinu partner saab hakkama konfliktisituatsioonis näitab nii mõndagi teie sobivuse kohta. Terves ja toimivas suhtes proovivad mõlemad partnerid konflikte lahendada rahumeelselt ja konstruktiivselt.
  4. Ta jagab sinu väärtusi ja eesmärke. Igati normaalne on, kui teil on erinevad huvid ja hobid, kuid te peaks kindlasti jagama samu väärtusi, maailmavaadet ja tulevikueesmärke.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles