Kogenud šotlane lükkas O’Sullivani troonilt

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
John Higgins.
John Higgins. Foto: Steven Paston/PA Wire/PA Images

2018. aasta Walesi lahtistel snuukrimeistrivõistlustel triumfeeris šotlane John Higgins, kes sai finaalmängus skooriga 9:7 jagu inglasest Barry Hawkinsist.

«Tunne on hea. See oli üks nauditavamaid finaale minu karjääris. Tase oli kõrge,» sõnas Higgins pärast kohtumist BBC vahendusel.

Higgins jagas enne turniiri algust nelja võiduga Walesi lahtistel esikohta inglase Ronnie O’Sullivaniga, kuid nüüd möödus kogenud šotlane ühe võiduga legendaarsest mängijast. «See on minu jaoks eriline,» kommenteeris Higgins oma viiendat triumfi.

O’Sullivan triumfeeris aastatel 2004, 2005, 2014 ja 2016. Higginsi esimene tiitel pärineb aastast 2000, kuid ülejäänud neli on šotlane saavutanud viimase kaheksa aasta jooksul: 2010, 2011, 2015 ja 2018. 

Kusjuures kaheksa parema hulgas alistas Higgins sel aastal skooriga 5:1 just O’Sullivani. Järgmises ringis olid šotlase võidunumbrid samuti Inglismaad esindanud Gary Wilsoni üle 6:2.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles