Putin tänas FSB-d saladuse hoidmise eest (8)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Putin.
Vladimir Putin. Foto: Alexei Nikolsky/TASS/Scanpix

Venemaa president Vladimir Putin avaldas täna julgeolekuteenistuse (FSB) laiendatud kolleegiumil sellele tänu vastuluuretöö eest. 

Putini sõnul aitas väidetavalt just FSB töö säilitada uusimate relvade saladuse, mida ta esitles eelmisel nädalal kõnes föderaalkogule, edastas Peterburi portaal fontanka.ru.

«Töö selle moodsa tehnikaga käis palju aastaid ja selles osales tuhandeid inimesi, sadu konstruktorite ja teadlastemeeskondi, Venemaa tööstusettevõtteid,» ütles Putin,

«Tahan märkida, et õnnestus tagada nende suurtele projektidele tõhus operatiivne vastuluurekate. Tahan tänada teid ja kõiki, kes selles vastutusrikkas, keerulises töös osalesid ja tagasid tulemuse, sest see töö kulgeb keerukates oludes.»

President rõhutas, et välismaised luureteenistused on viimastel aastatel Venemaal innukalt tööd teinud: 2017. aastal olevat tõkestatud 72 kaadriluuraja ja 397 agendi tegevus.

Kommentaarid (8)
Copy
Tagasi üles