Piip ja Tuut heidavad maskid

Kultuuritoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toomas Tross ja Haide Männamäe
Toomas Tross ja Haide Männamäe Foto: Siim Vahur

Täna, teisipäeval jõuab Eesti ja Läti kahe väiketeatri ühistööna Balti jaama ootepaviljonis vaatajateni lavastus «Cabaret Siberia». 

Lauris Gundarsi autorilavastus on osaliselt tõsielusündmustele toetuv lugu esimese vabariigi aegsetest kuulsatest meelelahutajatest, kes jäävad ilmasõjale jalgu, kuid ei loobu ka kõige ebainimlikemais tingimustes armastusest teineteise ja oma artistiameti vastu. «Cabaret Siberia» on säravat lavaelu ja hingematvaid hetki täis uskumatu teekond Paradiisi.

«Cabaret Siberia» valmib Piip ja Tuut Teatri ja Läti TeatrisTT koostööna ning on pühendatud Eesti ja Läti vabariikide 100. sünnipäevale. Lavastus on mõeldud täiskasvanutele, ent on sobilik vaatamiseks ka noortele alates 12-ndast eluaastast. Laval Haide Männamäe, Toomas Tross, kes sel korral on loobunud klonuninadest, ning Paradiisi orkester. Lavastusele loob muusika Siim Aimla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles