Meeldetuletus: Maxima boonusraha aegub kuu lõpus (1)

Maria Joost
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kliendikaardid.
Kliendikaardid. Foto: Elmo Riig / Sakala

Maxima jaeketi kliendikaardi «Aitäh» omanikud saavad kuni 31. märtsini 2018 kasutada möödunud aasta vältel kogutud rahalisi boonuseid. Märtsikuu seisuga on kasutamata veel 375 000 euro eest boonusraha. 

«Kogutud rahaliste boonuste saldot saab kontrollida ostutšekilt,» viitas Maxima kommertsdirektor Kristina Mustonen, kuidas saab teada palju on Maxima raha kogutud. «Nii kogutud kui kasutatud boonuste summad kajastuvad igal ostutšekil eraldi ridadena,» lisas ta ja tõi välja, et mullu koguti pea neli miljonit eurot boonusraha, millest on alles veel 375 000 euro eest boonuseid.

«Loodame, et järelejäänud kuu jooksul kasutatakse möödunud aastal teenitud boonusraha sama aktiivselt kui seda seni on tehtud,» kutsus Mustonen kõiki püsikliendiprogrammi liikmeid Maxima kauplustesse «Aitäh» kaardile kogutud rahalisi vahendeid kasutama.

Maxima kliendikaardi omanike arv ulatub 700 000 inimeseni. Kliendikaardiga ei kogu boonusraha alkoholi- ega tubakatoodetelt. Ühe kalendriaasta jooksul kogutud boonuseid saab kasutada käesoleva kalendriaasta 31. märtsini.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles