Vallad ja linnad katsusid rammu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Johanna Treier
Johanna Treier Foto: Margus Ansu / Postimees

Viljandis peetud omavalitsuste talimängudel selgusid parimad linnad ja vallad. Samuti individuaalsed võitjad kümnel alal: murdmaasuusatamine, mäesuusatamine (mäesuusk ja lumelaud), juhtide võistlus, meeste ja naiste korvpall, lauatennis, male, kabe ning ujumine.

Murdmaasuusatamise võitis Rae vald 1198 punktiga. Põlva vald oli 1063 punktiga kuues ning Valga vald 529 punktiga 24. Lõunaeestlaste parimad olid viienda koha välja sõitnud Johanna Treier ning Margit Avikson Põlva vallast. Naiste teatesõidus tuli põlvakatel leppida 11. ning meeste teatesõidus 8. kohaga.

Mäesuusatamises olid heas hoos Otepää valla esindajad, kogudes neli pjedestaalikohta. N16 klassis võeti suisa kolmikvõit. Esikoha saavutas Brianna Mõttus, järgnesid Gerda Järv ja Kadi Vindi. M16 klassis noppis kolmanda koha aga Silver Ostrat. Kokkuvõttes saavutas Otepää vald sel võistlusalal kolmanda koha. Lumelauas oli parim lõunaeestlane Valga valda esindanud Toomas Pai, kes meeste klassis 10. koha sai.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles