Abivallavanem ei näe endal korruptsioonisüüd

Eili Arula
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Haljand Kaasik end eile Tartu maakohtus aset leidnud avaistungil toimingupiirangu rikkumises süüdi ei tunnistanud. Tema kaitsja Sirje Must selgitas, et süüdistuses Kaasikule ette heidetud otsuste tõttu ei saanud abivallavanem majanduslikku kasu.
Haljand Kaasik end eile Tartu maakohtus aset leidnud avaistungil toimingupiirangu rikkumises süüdi ei tunnistanud. Tema kaitsja Sirje Must selgitas, et süüdistuses Kaasikule ette heidetud otsuste tõttu ei saanud abivallavanem majanduslikku kasu. Foto: Margus Ansu

Eile algas Tartu maakohtus protsess endise Ülenurme valla ja praeguse Kambja valla abivallavanema Haljand Kaasiku üle. Prokuratuur süüdistab teda toimingupiirangu rikkumises eriti suures ulatuses.

Süüdistuse kohaselt müüs Kaasikule ja tema abikaasale kuuluv ettevõte OÜ H. H. Kaasik 2016. aastal 870 000 euro eest kaks Tõrvandi alevikus asuvat kinnistut, mille sama osaühing oli omakorda aasta varem ostnud vaid 18 000 euro eest. Mõlema krundi kogupind on veidi üle 3,6 hektari.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles