Saaremaa ja Hiiumaa vahelise jäätee rajamine on endiselt plaanis (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jäätee
Jäätee Foto: Henn Soodla / Pärnu Postimees

Saaremaa ja Hiiumaa vahelise trassi rajamine ja avamine on Saarte Hääle teatel endiselt plaanis ning homme selgub, kas jäätee avamine õnnestub või mitte.

Läinud nädala lõpul alustati maanteeameti andmeil Saaremaa ja Hiiumaa vahelise jäätrassi ettevalmistamisega, et see soodsate tingimuste korral selle nädala teises pooles avada. Vahepeal on ilmad aga pehmemaks muutunud, mistõttu pole trassi avamine enam täiesti kindel.

Maanteeameti Lääne regiooni hooldevaldkonna juht Hannes Vaidla ütles, et trassi rajamine ja avamine on neil siiski endiselt plaanis ning homme saab anda täpsema info, kas jäätee avamine õnnestub või mitte.

Suure väina jäätee lootus kustus juba eelmisel nädalal. Madalast veetasemest tingitud hädaolukorra tõttu avatud Virtsu–Heltermaa laevaliin tõmbas selle rajamise plaanidele kriipsu peale.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles