USA keskkoolis sai tulistamises surma teismeline neiu (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viinis sai 7- märtsil toimunud noarünnakus viga mitmeid inimesi.
Viinis sai 7- märtsil toimunud noarünnakus viga mitmeid inimesi. Foto: Brynn Anderson/AP

Alabama osariigis asuva Birgminghami linna ühes keskkoolis sai kolmapäeval aset leidnud tulistamises surma 17-aastane neiu, teatas USA politsei.

Raskelt haavata sai üks samaealine noormees, kes on kriitilises seisundis.

Birminghami politseiülema Orlando Wilsoni sõnul selgitatakse, kas tegemist oli õnnetusega.

"Tulistati vähemalt kaks lasku. Praegusel hetkel peame me juhtunut õnnetuseks. Meil on palju vastamata küsimusi. Tegeletakse turvakaamerate salvestiste vaatamisega," ütles Wilson.

Ajalehe Washington Post info kohaselt leidis tulistamine aset kohaliku aja järgi pärast kolme pärastlõunal, kui enamik õpilasi oli koolist juba lahkunud.

Birminghami haridusameti juhataja Lisa Herringi kinnitusel on kõnealuses koolis metallidetektorid ja turvatöötajad. Herringi sõnul avatakse kool neljapäeval tavapäraselt, kuid linnakus viibivad endiselt politseinikud.

Birminghami linnapea Randall Woodfinini andmetel oli surma saanud tüdruk saamas kohe 18-aastaseks ja unistas meditsiiniõe elukutsest.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles