Saaremaa tahab riigi toel üürikortereid ehitada

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üürimaja Pärnus
Üürimaja Pärnus Foto: Ants Liigus/Pärnu Postimees

Saaremaa vald on esitnud maaametile päringu, kas riik oleks valmis ühe Kuressaares, Ida-Niidu elamurajoonis oleva vaba riigimaa krundi vallale võõrandama, et Saaremaa vald saaks sinna ehitada riigi toel umbes 20 üürikorterit.

Saaremaa vallavanem Madis Kallas ütles uudistesaatele «Aktuaalsele kaamera», et Saaremaa vald tahab kindlasti osaleda riigi poolt arendatavas üürikorterite programmis, vahendab ERRi uudisteportaal.

Üürikorterite vajadus on Kuressaares suur ja see on kohati pidurdama hakanud lausa Saaremaa majandus, mistõttu oleks riigilt küsitav elamumaa üürimaja rajamiseks kõige sobilikum.

«Ettevõtjad on käinud juba kaks kuni kolm aastat nii Kuressaare linnas kui valdades rääkimas, et nad võiksid oma ettevõtlust laiendada ja töötajaid ka mandrilt siia meelitada. Aga väga suur probleem on Saaremaal korteritega ja just üürikorteritega,» lausus Kallas.

Loe lähemalt ERRi uudisteportaalist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles