Vormsi kõrts ja kauplused ootavad uusi jääteeturiste

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmise nädala neljapäeval avatud jäätee Rohukülast Sviby sadamasse meelitas nädalavahetusel Vormsi saarele tuhandeid külastajaid.
Eelmise nädala neljapäeval avatud jäätee Rohukülast Sviby sadamasse meelitas nädalavahetusel Vormsi saarele tuhandeid külastajaid. Foto: Eduard Laur

Nii Vormsil kui ka mandril tehakse ettevalmistusi jääteefestivali teiseks vaatuseks, läinud nädalavahetusel käis kahe päevaga saarel 3000 autot.

Vormsil asuvad Hullo pood ja käsitööseltsi müügikoht tegid nädalavahetusel suvise käibe, vahendab Lääne Elu.

Suur nõudlus olevat olnud kehakinnituse järele, kuid kuna esimesel nädalavahetusel süüa-juua mujalt kui poest ei saanud, siis plaanib seks nädalavahetuseks uksed avada Hullos asuv kõrts Krog Nr 14 ja ka vallamaja parklas kavatseb üks seltskond söögikoha avada. Mõlemad teevad oma otuse täna, kui on selgem pilt sellest, milline on näalavahetuse ilm ja kas jäätee siis üleüldsegi enam lahti on.

Maaneeameti Lääne regiooni hooldevaldkonna juht Hannes Vaidla sõnul jääb jäätee avatuks, kui midagi hullu ei juhtu, kuid samasugust koormat nagu jäätee eelmisel nädalavahtusel nägi, see ilmselt välja ei kannataks.

Loe lähemalt Lääne Elust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles