Video: kas uue Bondi filmi süžee põhineb Londoni olümpia humoorikal videol kuningannast ja Bondist?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daniel Craig James Bondina ja kuninganna Elizabeth II
Daniel Craig James Bondina ja kuninganna Elizabeth II Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Briti meedia teatel hakatakse selle aasta lõpul tegema uut Bondi filmi, mis on järjekorras 25 ja selle režissööriks on kinnitatud Oscari võitja Danny Boyle.

James Bondi kehastav Daniel Craig kohtus aasta alguses Bondi filmide produtsentide Barbara Broccoli ja Michael Wilsoniga, kohtumisel osalesid samuti režissöör Boyle ja stsenarist John Hodge, et panna paika uue Bondi filmi plaan, teatab Daily Mail.

Daniel Craig
Daniel Craig Foto: Mark Schiefelbein/AP/Scanpix

Bondi produtentide lähedase allika teatel on käsikirja mustand juba valmis, kuid see vajab kohendamist. Kinnitamata andmetel meeldis süžee kokkusaamisel osalenutele, kaasa arvatud Bondi rolli astuvale Daniel Craigile.

«Daniel Craigile meeldib, et uue Bondi filmi režissööriks on Danny Boyle. Need kaks meest on alati hästi läbi saanud ja tunnevad üksteise töömeetodeid. Craigi sõnul on hea, et 25. Bondi film tuleb täiesti teistsugune, sest ta ei taha olla enam see «hea vana Bond»,» jätkas allikas.

Danny Boyle
Danny Boyle Foto: Toby Melville/AP/Scanpix
Daniel Craig filmis «Spectre»
Daniel Craig filmis «Spectre» Foto: Jonathan Olley/AP/Scanpix

Kui  stsenarist Hodge oma stsenaariumi kohendab ja lõpetab ning produtsendid ja režissöör selle heaks kiidavad saab alustada võtetega.

Uue filmi tegemisse on nõunikena igaks juhuks kaasatud ka pikaajalised Bondi filmide stsenaristid Neal Purvis ja Robert Wade.

Enne Bondi filmi peab režissöör Boyle lõpetama linateose «All You Need is Love», mis räägib muusikust, kelle inspiratsiooniks on 1960. aastate Briti menuansambli The Beatles muusika. Selles mängib peaosa sarjast «Easte Enders» tuntud näitleja Himesh Patel.

Broccoli ja Wilsoni stuudio Eon Production on 25. Bondi filmi tegemiseks löönud käed MGM ja Workig Title stuudiotega.

«Uue Bondi idee hakkas arenema juba 2012. aasta Londoni olümpia ajal kui tehti humoorikas video kuninganna Elizabeth II, tema koerte ja Daniel Craigiga Bondi rollis. Selle video režissööriks oli Danny Boyle, kelle arvates saab seda olümpiaks tehtud süžeed edasi arendada,» lausus allikas.

Kuninganna Elizabeth II ja Daniel Craig James Bondina 2012. aasta Londoni olümpia videos
Kuninganna Elizabeth II ja Daniel Craig James Bondina 2012. aasta Londoni olümpia videos Foto: Kuvatõmmis/Youtube
Kuninganna Elizabeth II ja Daniel Craig James Bondina
Kuninganna Elizabeth II ja Daniel Craig James Bondina Foto: Kuvatõmmis/Youtube
Kuninganna Elizabeth II ja Daniel Craig James Bondina
Kuninganna Elizabeth II ja Daniel Craig James Bondina Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Kindel on, et Danny Boyle, kes sai  filmi«Slumdog Millionaire» eest Oscari, asub nüüd tegema Bondi filmi, mis allikate teatel viib Bondi uude aega ja annab talle uue näo.

Danny Boyle
Danny Boyle Foto: MEGA/MEGA/Scanpix

Kinnitamata andmetel tahetakse kaasata 25. Bondi filmi kuninganna Elizabeth II, veel mõned kuningliku pere liikmed ja osa teenijaskonnast.

Daniel Craig on Briti superagendi James Bondi rollis olnud neljas filmis: 2006 «Casino Royale», 2008 «Quantum of Solace», 2012 «Skyfall» ja 2015 «Spectre».

Kaader filmist «Spectre», pildil Daniel Craig James Bondina
Kaader filmist «Spectre», pildil Daniel Craig James Bondina Foto: Jonathan Olley/AP/Scanpix

Danny Boyle filmograafiasse kuuluvad lisaks filmile «Slumdog Millionaire» veel «Trainspotting», «127 Hours», «Steve Jobs», «T2 Trainspotting» ja «Battle of the Sexes».  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles