Lastesari jätkus Viljandimaa maadlejatele hõbedaselt

, Tuleviku maadlusklubi president
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laste vabamaadluse karikasarja teisel etapil Kohtla-Järvel teenisid Viljandimaa noored kaks hõbedat ja ühe pronksi. Võhma noormees Keiro Asu (sinises) oli omas võistluskaalus teine.
Laste vabamaadluse karikasarja teisel etapil Kohtla-Järvel teenisid Viljandimaa noored kaks hõbedat ja ühe pronksi. Võhma noormees Keiro Asu (sinises) oli omas võistluskaalus teine. Foto: Jaanek Lips

​Läinud laupäeval selgitasid aastal 2007 ja hiljem sündinud lapsed Kohtla-Järve spordihoones karikavõitjaid vabamaadluses. Sarja teine etapp oli osavõtuvaene, sest paljud noormaadlejad olid haigestunud.

Turniiril tegi kaasa 64 last Eestist, Lätist, Venemaalt ja Soomest. Viljandi spordikooli seitsmeliikmeline esindus võitis kamba peale kaks hõbemedalit ja ühe pronksmedali. Väärikust ja pidulikkust lisasid turniirile Eesti Vabariigi peaministri Jüri Ratase ja riigikogu liikme Valeri Korbi soovid ja julgustavad sõnad.

Kehakaalus alla 32 kg võitis Võhma noormaadleja Keiro Asu kõik alagrupikohtumised ülekaalukalt, jätmata ühtegi neist teisele maadlusajale. Ta alistas põlvalase Tristan Leppiku, järvamaalase Jan Markus Uusleri, väikemaarjalase Virgo Raja ning Kohtla-Järve esindaja Aleksandr Belokurovi. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles