Kevin Saar andis mängujärgses intervjuus humoorika, ent riskantse vastuse

Karl Rinaldo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu võrkpalliklubi jäi Balti liiga põhiturniiri võidust ja ühtlasi finaalturniiri korraldamisest lahutama vaid üks punkt. Meeskonna nurgaründaja Kevin Saarel pole selle vastu aga midagi, et poolfinaalid ja finaal Kuressaares peetakse. 

Pärnu alistas täna küll Tallinna Selveri 3:1, ent samal ajal oli võidukas ka Saaremaa, kes edestas lõpuks suvepealinna klubi minimaalse vahega.

Küsimusele, kas natuke jääb kripeldama ka, et Pärnu loovutas põhiturniiril punkti näiteks viimasel kohal paiknevale Limbažile, vastas 23-aastane Saar kavaldalt muheledes: «Mina kui saarlane mängisingi sellistes mängudes nii, et saaksin finaalturniiri Saaremaal mängida.»

Jätkuküsimusele, kas vähemalt taoline vastus võib hakata teda närima, ütles Saar aga nii: «Eks ma seda kuulen teisipäeva hommikul, kui meil on järgmine trenn.»

Enne kahe nädala pärast toimuvat finaalturniiri tuleb Pärnul alistada aga veerandfinaalis kahel korral Riia Tehnikaülikool, kes lõpetas põhiturniiri seitsmendana. Just järgmisel neljapäeval, mil peetakse paari avamäng, saab ilmselt näha, kas naljalembene, ent samas karmikäeline Pärnu peatreener Avo Keel võttis Saare juttu naljaga või plaanib teda ka mingil moel sanktsioneerida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles