Suveajale üleminek toob Elroni sõiduplaanidesse muudatusi (1)

Sander Punamäe
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elron reisirong Valga jaamas
Elron reisirong Valga jaamas Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Seoses suveajale üleminekuga muutuvad alates 25. märtsist mõnede Tallinn-Narva, Tallinn-Aegviidu ja Tallinn-Pääsküla liini reiside sõiduplaanid. Muudatused on tingitud suveajale üleminekuga kaasnevate rahvusvaheliste reisirongide sõiduplaanide muutumisest.

Suurimad muudatused on Tallinn-Narva liinil, kus on muudatusi nii hommikustel väljumistel, ekspressreisidel kui ka õhtusel Narva-Tallinn reisil.

Tallinn-Aegviidu liinil toob suveaeg kaasa kolme reisi sõiduplaani muutuse – lõunane Tallinn-Aegviidu reis hakkab väljuma senisest 13 minutit varem ehk kell 13:35 ja pärastlõunane reis väljub Tallinnast kell 17:03 ning Aegviidu-Tallinn reis alustab sõitu kell 15:26.

«Läänesuunal jääb käigust ära Tallinn-Pääsküla hommikune väljumine kell 7:10 ning lisandub väljumine kell 9:58. Minuti võrra muutuvad Tallinn-Pääsküla hommikuse reisi (väljumisega kell 8:22) Hiiu ja Kivimäe peatusest väljumise ajad ning osadel õhtustel reisidel Nõmmelt väljumise kellaajad,» lausus Elroni kommunikatsiooni- ja turundusjuht Mariis Adamberg.

«Muutuvad ka mõnede reiside väljumisteed Balti jaamas.»

Sõiduplaanid on leitavad Elroni kodulehelt ja ooteplatvormide infostendidelt.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles