Endine tippsportlane autopesulaäris: eesmärgid on suured

Janno Zõbin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nagu karates, on Marko Luhamaa ka ettevõtluses lati kõrgele seadnud. Autopesulas töötab ta selle ­­nimel, et pakkuda klientidele parimat tulemust.
Nagu karates, on Marko Luhamaa ka ettevõtluses lati kõrgele seadnud. Autopesulas töötab ta selle ­­nimel, et pakkuda klientidele parimat tulemust. Foto: Kristjan Teedema

Tatamil palju higi ja veidi verdki valanud endine karate maailmameister Marko Luhamaa on rassinud juba üle kümne aasta autopesulaäris. Et endine tippsportlane pole papist poiss, on tema eesmärgid suured ka ettevõtluses, kirjutab Tartu Postimees.

Luhamaa 2006. aasta Tampere maailmameistrivõistluste võidumatši võib aina vaadata ja vaadata, sest see on nii tehniliselt kui ka emotsionaalselt nauditav. 

Just nendel võistlustel suutis ta lõpuks välja murda oma viiendate kohtade nõiaringist. Finaalis noppis Luhamaa vastaselt, egiptlaselt Mohana Mohamedilt punkt punkti järel, pannes vaatemängulises ja temperamentses matšis oma ülekaalu maksma skooriga 6:0. 

Kaheksateist aastat kestnud karatesportlase karjäärile tõmbas Luhamaa joone alla 2011. aastal. Sama innukalt, nagu ta eelmisel kümnendil karates tippu pürgis, hoolitseb ta nüüd Tasku keskuse all autopesula eest ning loodab oma pesulate broneeringusüsteemi hooga käima tõmmata. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles