Valio rõõmustab piimasõpru eheda Alma maapiimaga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Valio Eesti AS

Piimasõprade rõõmuks on Eesti poodides 2017. aasta detsembrist saadaval Alma maapiim - 3,8-4,2% vahemikus kõikuva rasvasisaldusega ehe pastöriseeritud lehmapiim, mille pakendil annab piimale oma kvaliteedigarantii Valio piimaekspert Elle Must.

Nii liitrises kui ka 1,5-liitrises pakendis maapiim maitseb tänu  normaliseerimata rasvasisaldusele  täpselt nii nagu paljude tarbijate mälestustes jätkuvalt aukohal püsiv ehtne ja naturaalne lehmapiim. Alma maapiim on pastöriseeritud, mis annab igale piimasõbrale garantii, et piim on vaba võimalikest haigustekitajatest.

„Piimarasv on saavutanud taas suure populaarsuse ning tarbijad oskavad hinnata eheda maapiima maitset, kõrget kvaliteeti ja väärtuslikkust tervisele,“ kinnitas Elle Must.

Valios konsulendi ametit pidav Elle Must, kes on koos oma perega ka Alma maapiima reklaamiklippide peategelane, on panustanud juba üle kahekümne aasta sellesse, et Valiole tarnitav piim oleks Eesti kvaliteetseim.

„Olen töötanud Laeva meierei heaks alates ajast, mil tehast alles ehitati ning alustati läbirääkimisi piimafarmeritega kõrgema klassi toorpiima tarnimiseks. Oma tööle täna tagasi vaadates võin öelda, et suurimat rõõmu tunnen selle üle, et meie lapsed saavad Alma märgi all juua parima kvaliteediga puhast eestimaist piima,“ sõnas Must.

Elle Musta sõnul on kvaliteetse piima tunnuseks ennekõike stabiilselt kõrge toiteväärtus, mille nimel teeb Valio Laeva meierei piimafarmeritega igapäevast tihedat koostööd.

„Me mitte ainult ei eelda oma toorpiima tarnijatelt kõrgete standardite järgimist, vaid panustame ka ise sellesse, et piima kvaliteet oleks maksimaalselt kõrge. Varustame piimafarmereid vajalike kontrollvahenditega, arendame üheskoos viise, kuidas piima toiteväärtust tõsta, abistame neid mistahes loomade terviseprobleemide lahendamisel. Ning mis seal salata - kui vaja, aitame kasvõi igapäevaste kohustuste ja toimetuste elluviimisel selle nimel, et piimalehmad oleksid terved ja õnnelikud,“ kinnitas Elle Must.

Valio Eesti on üks suurimaid kohalikke piimatööstusettevõtteid. Peamiselt Kesk- ja Lõuna-Eesti farmide toorpiimast valmistatud Valio Eesti tooteid leiab ka Lätist, Leedust, Itaaliast, Rootsist ja Ameerika Ühendriikidest. Ettevõtte tootevalikust leiab igapäevaseid, aga ka funktsionaalseid piimatooteid, mille aluseks on Valio rahvusvahelise kontserni teaduslikud uuringud ja uued tootmismeetodid. Valios läbi viidud teadustööd on hinnatud ka Nobeli preemiaga.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles