Suvised teetööd peatänavatel panevad autojuhtide närvid proovile

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võru tänava remondi käigus viiakse Kastani bussipeatus Sõbra keskuse ette.
Võru tänava remondi käigus viiakse Kastani bussipeatus Sõbra keskuse ette. Foto: Kristjan Teedema

Tartu tänavuses eelarves on teedele, tänavatele ja sildadele ligi 7,6 miljonit eurot. Sellest ligi 1,9 miljonit eurot läheb idaringtee lõpetamiseks, teised suuremad ja kalleimad tööd tulevad Võru, Kasesalu ja Kaupmehe tänaval ning Tamme puiesteel. «Nagu viimastel aastatel tavaks, tuleb ka tänavune suvi Tartus teetööde poolest tihe,» tõdes Tartu linnavalitsuse teedeteenistuse juhataja Urmas Mets. 

Tartu tänavuses eelarves on teedele, tänavatele ja sildadele ligi 7,6 miljonit eurot. Sellest umbes 1,9 miljonit eurot läheb idaringtee lõpetamiseks, teised suuremad ja kalleimad tööd tulevad Võru, Kasesalu ja Kaupmehe tänaval ning Tamme puiesteel. «Nagu viimastel aastatel tavaks, tuleb ka tänavune suvi Tartus teetööde poolest tihe,» tõdes Tartu linnavalitsuse teedeteenistuste juhataja Urmas Mets. 

Liiklejate närvid ja kannatuse panevad proovile kahe suure peatänava, Võru tänava ja Narva maantee rekonstrueerimine, kus esmalt tehakse ära maa-alused torutööd. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles