Riia tänava raudteeviadukti kõrvale tuleb ühe tunneli asemel teha kaks (1)

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nüüd on selge, et Riia tänava raudteeviadukti all poolt rehkendust teha ei saa ja see tähendab, et kondimootori jõul liikujatele on tarvis ehitada tunnel mõlemale poole viadukti.
Nüüd on selge, et Riia tänava raudteeviadukti all poolt rehkendust teha ei saa ja see tähendab, et kondimootori jõul liikujatele on tarvis ehitada tunnel mõlemale poole viadukti. Foto: artur laugamets

Tartu tänavuses eelarves on 170 000 eurot Riia tänava raudteeviadukti kõrvale kondimootori jõul liikujatele viadukti ning vaksali poole jäävasse raudteetammi tunneli projekteerimiseks, kava järgi pidi nende rajatiste ehitus algama sel aastal. 

Tartu linna tänavuses eelarves on 170 000 eurot Riia tänava raudteeviadukti juurde suurt tänavat ületava kergliiklusviadukti ning raudteeviadukti alla tunneli projekteerimiseks, kava järgi pidi nende kondijõul liikujate rajatiste ehitamine algama sel aastal. 

«Projekteerimine on natuke takerdunud,» tõdes aga Tartu linnavalitsuse teedeteenistuse juhataja Urmas Mets. «Nüüd on otsustatud, et kergliiklejate tunnelid tulevad mõlemale poole viadukti. See on tõsine muudatus.»

Nii on, kinnitas Tartu linnavalitsuse linnamajanduse osakonna juhataja Rein Haak.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles