Ebastabiilse Selveri selg lükati vastu seina

Karl Rinaldo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tasavägise mängu saatuse otsustas kohtuniku eksimus: Selveri noor sidemängija Renet Vanker ei suuda Läti pukimehe otsust uskuda.
Tasavägise mängu saatuse otsustas kohtuniku eksimus: Selveri noor sidemängija Renet Vanker ei suuda Läti pukimehe otsust uskuda. Foto: Liis Treimann

Tallinna Selveri võrkpalliklubi kaotas Audentese spordihoones peetud Balti liiga veerandfinaalseeria avavaatuse Läti esiklubile Jekabpilsi Lušile 2:3 (23:25, 25:18, 25:23, 22:25, 11:15) ja langes kuristiku äärele.

Valitseva Eesti meistri mängu iseloomustas ebastabiilsus. Geimid erinesid üksteisest kardinaalselt: periooditi oli noore meeskonna kaitse- ja ründemäng eeskujulik, ent seejärel tulid sisse järjestikused lubamatud vead. Oma osa oli selles ka lühikese koosseisuga (nii mängijate arvult kui ka pikkuselt) lätlaste ebatraditsioonilisel mängustiilil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles