Kaja Kallase repliik: naine peab Eestis ikka üle natuke kõrgema lati hüppama (7)

Kaja Kallas
, Euroopa Parlamendi saadik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reformierakonna juhiks pürgiv Kaja Kallas.
Reformierakonna juhiks pürgiv Kaja Kallas. Foto: Marko Saarm

Nii nagu mina ei tea, kuidas loeb ja näeb maailma kuri keskealine meesterahvas, ei oska ka tema panna ennast minu asemele, kirjutab sotsiaalmeedias Reformierakonna juhiks kandideeriv Kaja Kallas vastuseks Kaarel Tarandi artiklile «Kui ta tuleb, toob meil’ lilli» (Postimees, 15.03.2018)

Kuigi Kaarel Tarand on leidnud keerulise tee minu blogis avaldatud loetud raamatute nimekirja juurde, siis ei ole ta märganud, et ma olen sealsamas blogis oma arvamusi ja seisukohti erinevate Eesti elu aspektide kohta avaldanud juba 2010. aastast, sest tahab väita ja uskuda, et «tema ilmavaatest ei tea me midagi». 

Minu loetud raamatuid valikuliselt arvustades on ta automaatselt eeldanud midagi, mida mina nendest raamatutest kaasa võtan, ometi igaüks loeb ja mõtestab loetut isemoodi.

Ja ikka jälle teeb mulle nalja, kuidas meessoost erakonna juhtide või juhi kandidaatidele ei esitata nõudeid selle kohta, mida nad on kirjutanud või lugenud (kas nad üldse on midagi lugenud), aga naine peab Eestis ikka üle natuke kõrgema lati hüppama. 

Kommentaarid (7)
Copy
Tagasi üles