USAs elukaaslase telefonist Tinderi leidnud naine otsustas samuraimõõgaga kätte maksta

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Samuraimõõk.
Samuraimõõk. Foto: HANDOUT/Reuters/Scanpix

Ta leidis oma poiss-sõbra telefonist kohtamisrakenduse ja ostis seejärel samuraimõõga, vahendab Washington Post.

Kui tema poiss-sõber lõpuks magama jäi, sirutas Emily Javier oma mõõga järele, mille ta enne salaja voodi ääre alla kleepinud oli. Politseile antud kirjelduse kohaselt oli ruum pime. Et paremini näha ja sihtida, kasutas ta oma telefoni taskulampi.

Voodis magas Alex Lovell. Javier rääkis hiljem, et Lovell mängis liiga palju videomänge ja siis veel petmine. Ta teadis märke. Tinder mehe telefonis, kriimud ta seljal ja tüdruku juuksed (pundased juuksed, tema omad olid värvitud roheliseks) nende duši all.

Lovell ärkas selle peale, et naine, kellega ta kaks aastat suhtes oli olnud, ründas teda mõõgaga. Ellujäämisinstinktid – põhiliselt võitluskunstide treening ja kõik kung fu filmid, mida ta vaadanud oli – võtsid võimust.

«Ma suutsin end vabadusse võidelda,» ütles ta meediale. Lõpuks võttis ta Javieri raudsesse haardesse. «See pilk tema silmis, see hirmutas mind rohkem kui kõik muu,» ütles ta. «Ütlesin talle, et armastan teda, ja tema üritas mind tappa. Ta pidi politseisse helistama, muidu oleksin surnud.»

Javier lõpetas rünnaku ja helistas hädaabisse, kirjeldades kiirustades operaatorile, et oli oma poiss-sõpra pussitanud ning ta võis surnud olla. «Te kasutasite mõõka?» küsis operaator.

Kui politseinikud 3. märtsil sündmuskohale jõudis, leidsid nad kerra tõmbunud Lovelli verisest magamistoast. Hämmastaval kombel õnnestus tal hoolimata tõsistest vigastustest ellu jääda. Lovell oleks peaaegu siiski kuus sõrme kaotanud.

«Olin lihtsalt nii uhke, et sain sellest hullust samurainaistest jagu,» ütles 29-aastane mees. «Olen kogu elu millekski selliseks valmistunud.»

Javier, kes tunnistas end sel nädalal kohtu esimese astme mõrvakatses mitte süüdi, valmistus samuti väidetavalt ette.

Lovell on innukas arvutimängur. Nagu ta ajakirjanikele rääkis, õnnestus tal hiljuti teha 12-13-tunniseid mängupäevi. Taoline režiim nõudis omakorda füüsilist treeningut. «Ma polnud mingi higistav nohik, pigem Ethlete,» kiitles Lovell.

Pärast rünnakut antud intervjuus ütles 30-aastane Javier, et oli oma poiss-sõbras pettunud, sest viimane oli arvuti taha justkui kleebitud. Siis, nädal enne vägivaldset juhtumit, avastas Javier enda sõnul, et mees petab teda. Ta ei rääkinud oma elukaaslasele kahtlustest, varem oli ta neid vaid eitanud. Sel korral läks naine kaubakeskusesse ja ostis samuraimõõga.

Arstidel õnnestus Lovelli peaaegu maha raiutud sõrmed päästa. Lisaks sai ta tabamuse jalgadesse, kehasse, kaela ja pähe. Tema parem käsi on kipsis. Kohalikud mängurid rajasid tema arstiarvete tasumiseks GoFundMe veebilehekülje. 10 päevaga on sinna kogutud enam kui 8000 dollarit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles